Știința Explorări Baia Mare a încheiat sezonul 2021/2022 pe locul 7. O primă veste despre lotul cu care va aborda anul competițional următor a venit. Marius Valentin Cheagă și-a prelungit contractul.

Pe locul 7 a terminat Știința Explorări Baia Mare sezonul 2021/2022 al Diviziei A1. ”Primele patru clasate erau de neatins, iar echipele care s-au clasat pe locurile 5 (Olimpia Titanii București) și 6 (SCM Zalău) au avut loturi mai bune decât al nostru. Am avut perioade bune în acest sezon, dar și mai proaste dar, judecând în ansamblu, locul 7 este cel pe care l-am meritat”, a concluzionat antrenorul Marius Botea după ultimul joc.

Lotul pentru sezonul următor a început să se contureze. ”Cu anumiți jucători din lotul actual (…) ne-am înțeles deja și ei vor continua alături de noi. În plus vor mai veni, obligatoriu, doi băieți. În zilele următoare vom începe să purtăm discuții. Vizăm anumiți jucători și vom vedea cum se vor concretiza tratativele”, a menționat tehnicianul băimărenilor.

Prima veste legată de lotul pentru sezonul următor a venit: Marius Valentin Cheagă și-a prelungit contractul cu Știința Explorări pentru următoarele două sezoane. El poate evolua atât ca extremă, cât și ca trăgător universal, are 28 de ani și face parte de doi ani din lotul echipei băimărene.

În ceea ce privește programul, Știința Explorări are o pauză de Paști. Lunile mai și iunie vor fi dedicate antrenamentelor, pentru în iulie să fie vacanță.

Sursă informații: Știința Explorări Baia Mare. Foto (c) Baia Mare Urban Sports.

CITEȘTE ȘI:
TOPURI 2021 | Laurean Crișan și Marius Cheagă, cei mai buni de la Știința Explorări Baia Mare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.