Știința Explorări a terminat pe locul 7 prima parte de campionat. În partea a doua a Diviziei A1, sezonul 2021/2022, băimărenii vor evolua în turneul pentru locurile 5-8. Alături de Olimpia Titanii București, SCM Zalău și CSU Știința București.

În prima partidă din faza a II-a a campionatului, Știința Explorări va juca în deplasare cu SCM Zalău. În 19 martie, de la ora 18.00. Cele două adversare de sâmbătă s-au întâlnit deja de patru ori în acest sezon. Două confruntări au avut loc în Divizia A1. Ambele jocuri au fost pierdute de Știința Explorări (2-3 și 0-3). Alte două dueluri s-au consumat în Cupa României. Unde fiecare echipă și-a câștigat meciul de pe propriul teren (0-3 și 3-2).

La startul acestei grupe valorice, clasamentul este: Olimpia Titanii – locul 5 cu 39 de puncte, SCM Zalău – locul 6 cu 34 de puncte, Știința Explorări Baia Mare – locul 7 cu 30 de puncte și CSU Știința București – locul 8 cu 24 de puncte.

Pentru titlul de campioană se luptă Arcada Galați, Steaua, Dinamo și SCMU Craiova. Joacă pentru evitarea retrogradării Unirea Dej, Rapid București, Universitatea Cluj și CSU UV Timișoara.

Mai multe despre Știința Explorări, aici.

Sursă informații: CS Știința Explorări Baia Mare. Foto: Baia Mare Urban Sports.

CITEȘTE ȘI:
Volei | ”Portretele” celor de la Știința Explorări, la fileu

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.