În faza a treia de play-off din Divizia A1, Știința Explorări întâlnește mâine CSM Constanța în Baia Mare. Meciul 1 din duelul pentru locul 7. Duel care se dispută după sistemul ”cel mai bun din trei meciuri”.

În sezonul regular, în etapa 8, băimărenii au pierdut acasă cu 0-3 meciul cu CSM. În schimb, la malul mării, Știința Explorări a obținut victoria cu 3-2 în etapa 19. Cele două adversare de mâine s-au confruntat în acest sezon și în Cupa României, turul I. Când băimărenii au eliminat Constanța din competiție după 3-1 în tur în Baia Mare și 2-3 în retur la Constanța.

Partida de mâine dintre Baia Mare și Constanța începe în Sala sporturilor ”Lascăr Pană” la ora 12.00. Returul va avea loc în 6 mai, iar meciul decisiv, dacă se impune, se va juca în 13 mai.

Pentru configurația finală a clasamentului Diviziei A1, sezonul 2022/2023, pentru locul 1 se luptă Steaua București și Arcada Galați, iar bronzul și-l dispută Dinamo București și SCMU Craiova. Pentru locul 5 bătălia se dă între Rapid București și SCM Zalău. Unirea Dej și Universitatea Cluj-Napoca se confruntă pentru locul 9, în timp ce locul 11 se stabilește în duelul dintre CSU Știința București și CSM Suceava. (G.D.)

Sursă foto: Știința Explorări Baia Mare

CITEȘTE ȘI:
Volei – Divizia A1 | Știința Explorări, învinsă acasă

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.