Astăzi, în Sala Sporturilor ”Lascăr Pană” din Baia Mare, Știința Explorări s-a impus cu 3-1 în fața Unirii Dej, în al treilea meci din Cupa Explorări.

Știința Explorări: Crișan, Cheagă, Aldea, Silvășan-Pașca, S. Dragomir, Klochko, Săvoiu (libero), Tarța, M. Talpă. Antrenori: Marius Botea și Sorin Pop.

Clasament Cupa Explorări: 1. SCM Zalău 6p (6-1), 2. Știința Explorări 3p (3-4), 3. Unirea Dej 0p (2-6).

Marius Botea (antrenor principal Știința Explorări): „Așteptam un pic altceva de la acest turneu, în sensul că am fi vrut să aliniem cea mai bună garnitură. Dar ridicătorul cubanez Lyvan Taboada Diaz nu a sosit încă în Baia Mare, iar în meciul de azi cu Unirea Dej nu l-am putut utiliza pe postul de ridicător nici pe Eduard Catrina, deoarece a suferit înaintea meciului un accident casnic stupid.

În aceste condiții am fost nevoiți să jucăm pe acest post cu Laurean Crișan, liberoul echipei noastre. El s-a descurcat foarte bine și a făcut un meci bun. Ar fi fost important în acest meci să punem în practică ce am făcut la antrenamente, dar dacă nu poți alinia cel mai bun sextet nu putem trage nici prea multe concluzii. Mergem săptămâna viitoare la Zalău și sperăm să fie alta situația, în condițiile în care îl vom folosi și pe Lyvan Taboada, pe care îl așteptăm la echipă miercuri, 22 septembrie”.

Sursă informații și foto: Știința Explorări Baia Mare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.