CSȘ 2 Baia Mare a câștigat locul I în Divizia Perspectivă a Campionatului Național de volei pentru cadeți. De asemenea, doi jucători ai echipei antrenate de Virgil Rău au câștigat premii speciale.

La Blaj a avut loc, în perioada 3-7 mai, turneul final al Campionatului Național de volei pentru cadeți, Divizia Perspectivă. Au participat echipele CSȘ Blaj, LPS Piatra Neamț, CNNT Craiova, CSȘ – CS Arcada Galați, ACS EX-4 Volei București și CSȘ 2 Baia Mare.

Rezultate CSȘ 2 Baia Mare: 3-0 cu București, 3-1 cu Galați, 3-1 cu Piatra Neamț, 3-1 cu Blaj, 3-0 cu Craiova. Cu cinci victorii de trei puncte obținute în cele cinci partide disputate, băimărenii au câștigat locul I. Pe locul II s-au clasat gazdele, cu 11 puncte. Poziția a treia a revenit echipei din capitală, cu 9 puncte. MVP-ul competiției a fost Christian Bolog-Ciegler, component al CSȘ 2 Baia Mare. De asemenea, Andrei Patca a fost considerat cel mai de perspectivă jucător. Antrenor: prof. Virgil Rău.

La Campionatului Național de cadeți, Divizia Elită, locul I a revenit echipei CTF Mihai I București, care devine astfel campioana națională a României. Este urmată pe II de CSM București A și de LPS CSȘ Suceava pe locul III. 

Sursă informații și foto: prof. Virgil Rău

CITEȘTE ȘI:
Handbal – junioare 1 | CSȘ 2 Baia Mare este noua campioană a României | galerie foto

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.