Echipa masculină de handbal a CS Minaur a făcut un stagiu de pregătire centralizată în Ungaria. La finalul stagiului, echipa băimăreană a disputat un meci de pregătire cu divizionara secundă Deak NK KFC Debrecen, pe care l-a câștigat cu 34-24 (16-12).

Jocul a fost dominat de Minaur. Gazdele au ținut aproape până la 10-11 (min. 25), după care băimărenii au pus patru goluri distanță până la pauză. După reluare Debrecen s-a apropiat la 15-17 (38), după care Minaur și-a mărit diferența pe măsura trecerii timpului, cele 10 goluri din final fiind, de altfel, și cel mai mare ecart înregistrat în meci.

Minaur: Anton Terekhov (6 intervenții, a apărat și un 7m), Barna Buzogany (9 intervenții) – Tomas Cip 6, Călin Căbuț 5 (unul din 7m), Daniel Bera 5 (unul din 7m), Tudor Buguleț 4, Erik Pop 4, Milan Kotrc 3, Anderson Mollino 2, Mihai Bușecan 2, Robert Nagy 1, Andrei Buzle 1, Sergiu Makaria 1, Mihai Dobra, Stevan Vujovic. Antrenor: Alexandru Sabou

Au fost prezenți în stagiul de pregătire din Ungaria și alți doi jucători de la Minaur, Alexandru Csepreghi și Stefan Vujic, dar cei doi nu sunt încă sută la sută recuperați după accidentările și operațiile suferite. De asemenea, alți doi jucători transferați în această pauză competițională, ucraineanul Serhii Petrychenko și angolezul Gabriel Massuca Teca, așteaptă să primească vizele necesare.

Urmează, în 6-8 august, un turneu de pregătire în Baia Mare. Participă Potaissa Turda, CSM Bacau, SCM Poli Timișoara și CS Minaur.

Sursă informații: csminaur.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.