Sportivi de la Unirea Șișești, la Campionatul Național 2023

Luni, 29 mai, sportivi de la Unirea Șișești se vor ”duela” demonstrativ pentru promovarea skandenbergului în Maramureș. ”Vendette” organizate de clubul din Șișești în parteneriat cu Plus Tv Maramureș și va fi găzduită, începând cu ora 17.00, de emisiunea ”Sport Plus” realizată de Alin Boțioc.

”Realizez această emisiune din 7 martie 2016 și am mai găzduit în studio o demonstrație de karate și una de dans sportiv. Cei de la Unirea Șișești mi-au mai fost invitați, dar e prima dată când vor face demonstrații live. Va fi ediția 254 a emisiunii și va fi cu siguranță inedită”, a declarat pentru eZiarultău Alin Boțioc. Pe parcursul celor 60 de minute de emisie, alături de jurnalistul sportiv vor fi moderatori campionul mondial Olimpiu Făt și vicecampionul european Ștefan Tamaș.

În primul meci se vor afla față în față Gheorghe Nistea și Adrian Lupșe. Gheorghe Nistea (originar din Satu Mare) este campion național la aruncarea discului și la casting, vicecampion la box. Practică skandenbergul de 10 ani, având în palmares – printre altele – două titluri de vicecampion național și locuri I, II și III la Cupa României. Băimăreanul Adrian Lupșe practică skanenbergul din vara anului trecut. A făcut handbal la CS Extrem Baia Mare, fiind campionul României la juniori 1, 2 și 3, și fiind cooptat în loturi naționale.

În a doua confruntare își vor măsura forțele Raul Roșu și Denis Kozma. Raul Roșu (originar din Carei) practică skandenbergul din 2020. Sportiv ambidextru, are în palmares titluri de campion și vicecampion național. În 2021, la Campionatul Mondial, s-a clasat pe locul 4 la categoria juniori, 65 kg, la brațul stâng. primii doi sportivi din România la această categorie care au avut dreptul de a participa la un Campionat Mondial. Denis Kozma (născut în Zalău) practică skandenbergul de circa patru ani la Unirea Șișești. A câștigat în acest an bronzul național la tineret, 70 kg, la brațul drept. În paralel practică și power lifting la Cehu Silvaniei.

Cele două meciuri vor fi arbitrate de Sergiu Mal.

Sursă foto: Olimpiu Făt și Alin Boțioc

CITEȘTE ȘI:
Skandenberg – Campionat Național | Olimpiu Făt, patru titluri naționale câștigate în premieră

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.