Federația Română de Tenis (FRT), în parteneriat cu Fundația Olimpică Română, anunță organizarea unui nou turneu de tenis din calendarul ATP, programat să se desfășoare la București, în perioada 19-26 septembrie 2021: Trofeul Țiriac – Năstase, turneu ATP Challenger 80 dotat cu premii totale în valoare de 44.820 de euro. Directorul de turneu va fi Dumitru Hărădău.

„Tenisul românesc avea nevoie de el (de turneu – n.r.) și ne bucurăm că acest turneu va avea loc. Este un câștig pentru jucătorii români de tenis, pentru că mulți dintre ei vor avea șansa să joace la București și mă aștept să avem parte și de spectatori în tribune. Va fi un eveniment foarte important în peisajul competițiilor sportive organizate în țara noastră”, a declarat Dumitru Hărădău despre turneul care va fi găzduit de Centrul Național de Tenis al Federației Române de Tenis.

„Acest nou turneu reprezintă o șansă în plus și pentru tinerii jucătorii români, pentru că el a fost gândit special pentru ei și pentru viitorul tenisului românesc”, a arătat, la rândul său, Răzvan Itu, director general al FRT.

Sursă informații și foto: FRT

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.