FRF a pregătit un concurs care se va derula pe toată durata anului 2021 în peluzatricolora.ro. Pentru a participa se creează un cont unic de suporter. În fiecare lună sunt propuși șapte jucători ai loturilor naționale U19, U21 și de seniori care au avut perfomanțe în luna precedentă la nivel de club și reprezentative. Cine votează primește un punct, iar dacă votul a mers spre tricolorul lunii, ales în baza voturilor tuturor suporterilor, se primește un punct în plus.

Lunar se vor selecta cele mai frumoase patru mesaje pentru România primite în peluzatricolora.ro. Autorul celui mai apreciat mesaj de către public din cele patru selectate primeșe două puncte.

Înaintea fiecărui meci al naționalelor se va deschide deschide în peluzatricolora.ro un concurs privind scorul partidei. Cine își scrie opțiunea primește un punct, iar cine ghicește scorul primește două.

La final de 2021, suporterii cu cele mai multe puncte acumulate în concurs pot câștiga:

  • o experiență alături de echipa națională la o partidă din deplasare
  • kit-uri complete de suporter
  • o partidă cu prietenii împotriva unor foști mari jucători în cantonamentul naționalei
  • bilete VIP la toate partidele României de anul viitor

Toți votanții pentru tricolorul lunii intră în tragere la sorți, în fiecare lună un suporter primind un voucher de 1.000 de lei pentru produse cu însemnele tricolorilor din magazin.frf.ro. Fiecare autor al mesajului lunii primește același premiu.

Sursa: frf.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.