Au trecut câteva luni de la cea de a doua ediție a competiției Trofeul Gutâi, o ediție plină de adrenalină în care atât echipajele, cât și organizatorii au fost puși la grea încercare de condițiile meteo dure și schimbătoare. A fost un weekend
garnisit cu de toate, iar acum ne pregătim pentru următorul recital automobilistic pe serpentinele Gutâiului – se arată într-un comunicat al organizatorilor.

Trofeul Gutâi, etapa cu numărul patru, se va desfășura în zilele de 27 și 28 august, pe  DN18, care leagă municipiul Baia Mare de Maramureșul istoric, evenimentul fiind organizat de către cluburile sportive XPO Motorsport, Maya Sport și Xtreme Adventure Baia Mare.

Dacă pentru veteranii sportului auto din România Gutâiul nu mai are nevoie de nicio prezentare, cei din generația tânără sunt mai puțin familiarizați cu locul care te trimite cu gândul la Iadul Verde. Și cum altfel să numești traseul de 5,2 km al cărui asfalt șerpuiește prin verdele crud al pădurii, ajungând ca la un moment dat să-ți ofere nici mai mult nici mai puțin de șase ace de păr pe durata unui singur minut – relevă aceeași sursă.

Sursă informații și foto: trofeulgutai.ro

CITEȘTE ȘI: Trofeul Gutâi, cu provocări suplimentare pentru piloți la ediția 2021

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.