Trei brigăzi de arbitri din România au fost delegate de UEFA la meciuri din grupele Ligii Campionilor și Conference League. Astfel, Istvan Kovacs va conduce de la centru partida Șahtior Donețk – Inter Milano, din Gupa D a Ligii Campionilor. Acesta va fi ajutat de arbitrii asistenți Vasile Marinescu și Ovidiu Artene, în timp ce al patrulea oficial va fi Andrei Chivulete. Din camera VAR vor superviza partida germanul Marco Fritz (arbitru VAR) și Ovidiu Hațegan (asistent VAR). Meciul este programat azi, de la ora 19:45.

La rândul său, Horațiu Feșnic va arbitra duelul dintre Alashkert (Armenia) și HJK Helsinki, din Grupa A a Conference League. Acesta îi va avea ca asistenți pe Valentin Avram și Alexandru Cerei, în timp ce Marian Barbu va fi al patrulea oficial. Meciul este programat joi, 30 septembrie, de la ora 19:45, la Erevan.

În fine, Radu Petrescu va fi arbitrul meciului Feyenoord – Slavia Praga, din Grupa E a Conference League. Alături de acesta vor fi asistenții Mircea Grigoriu, Mihai Marica și al patrulea oficial Marcel Bîrsan. Meciul este programat joi, 30 septembrie, de la ora 22:00, la Rotterdam.

Sursă informații și foto: frf.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.