Alexandra Roman este sportivul anului 2021 la CS Știința Electro Sistem. Un an în care sportivii clubului băimărean au cucerit peste 400 de medalii.

10 medalii obținute la Campionatele Europene de Sud Est. Un loc 6 cucerit la Campionatele Europene de orientare – schi pentru juniori. 12 sportivi care au reprezentat România la competițiile internaționale de orientare – schi și orientare în alergare. 193 de medalii la campionate naționale și Cupe ale României. Peste 200 de medalii cucerite în alte competiții de nivel național, interjudețean sau regional. Acesta este bilanțul anului 2021 la CS Știința Electro Sistem Baia Mare.

Junioara Alexandra Roman a fost desemnată sportivul anului la CS Știința Electro Sistem Baia Mare. A câștigat în 2021 16 medalii naționale și una internațională. A participat și la categorii superioare de vârstă, având rezultate foarte bune. A reprezentat cu cinste România, făcând parte din loturile naționale de orientare – schi și orientare în alergare.

Alexandra Roman

Oficialii clubului subliniază și evoluția sportivului Cătălin Vădean. Acesta a cucerit în 2021 12 medalii naționale și trei internaționale. ”De altfel, în ultimii ani, cei doi sportivi și-au disputat supremația în cadrul clubului sportiv Știința Electro Sistem Baia Mare”, menționează antrenorul Istvan Sebestyen.

Cătălin Vădean
TOPURI 2021 la CS Știința Electro Sistem Baia Mare

Clasament general feminin
1. Alexandra Roman
2. Andreea Manu
3. Tania Sabou

Clasament general masculin
1. Cătălin Vădean
2. David Hreniuc
3. Alexandru Biro

Topul tinerelor speranțe
1. Antonia Man
2. Carla Maiker
3. Cristian Manu

Sportivii sunt antrenați de Lucia Pop și Istvan Sebestyen.

Mai multe vești despre CS Știința Electro Sistem Baia Mare găsiți aici.

Sursă informații și foto: CS Știința Electro Sistem Baia Mare

CITEȘTE ȘI:
Orientare în alergare | 10 medalii pentru CS Știința Electro Sistem Baia Mare la Campionatul European de Sud-Est

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.