CSM Știința Baia Mare - campioana României (credit foto - Răzvan Păsărică -Sport Pictures)

Federația Română de Rugby vă propune să îi alegeți pe cei mai buni în cadrul anchetei „Superlativele din rugbyul românesc”.

Printre propunerile formulate de Federația Română de Rugby figurează și băimăreni. La categoria ”Cel mai bun jucător român din SuperLiga”, doi jucători de la campioana CSM Știința Baia Mare își dispută laurii. Este vorba despre Ovidiu Cojocaru și Florian Roșu. CSM Știința Baia Mare dă două dintre propuneri și la categoria ”Cel mai bun jucător străin din SuperLiga”: Helarius Kisting și Jason Tomane. Paul Popoaia (CSM Știința) și Vlad Bocăneț (U CLUJ/CSM Știința Baia Mare) apar între numele de la categoria ”Cel mai bun jucător U23 din SuperLiga”.

Răzvan Popovici de la CSȘ 2 Baia Mare este nominalizat la categoria ”Cel mai bun antrenor, categoria Juniori”. În cursa pentru ”Cel mai bun antrenor, categoria Seniori – SuperLiga” a intrat Eugen Apjok, tehnicianul ”zimbrilor”.

Sunt 14 categorii, la fiecare categorie câte cinci propuneri. Pentru prima dată în istoria „Superlativelor” sistemul de vot este doar online. Sistemul de vot este simplu, puteți opta pentru o singura variantă la fiecare categorie, iar la sfârșit trebuie să introduceți adresa de email pentru a valida votul. Votul este confidențial, iar adresa dvs. de email va fi folosită doar pentru validarea votului.

Votul se încheie pe 30 decembrie 2021, ora 00:00.

Puteți vota aici.

Sursă informații și foto: Federația Română de Rugby

CITEȘTE ȘI:
TOPURI 2021 | Ovidiu Cojocaru, cel mai bun jucător de la CSM Știința Baia Mare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.