Sara Șunea la Campionatul Mondial de șah pentru cadeți (Credit foto: Sergey Indeykin)

Direcția Județeană de Sport Maramureș a dat publicității clasamentele celor mai merituoși sportivi care au reprezentat cluburile din Maramureș în competițiile oficiale naționale și internaționale.

Clasamentele sunt grupate în două categorii: sporturi olimpice și sporturi neolimpice. La care se adaugă mențiunile speciale în care apar sportivii ce nu se regăsesc în cele două clasamente, dar a căror prestație în competițiile internaționale trebuie menționată. Plus un clasament al celor mai bune echipe, precum și o listă a sportivilor veterani care de asemenea au reprezentat cu succes cluburile din județ în competițiile oficiale.

Azi ne oprim la capitolul mențiuni speciale. Unde figurează 18 sportivi de la cluburi din Baia Mare și Șișești. Provenind de la ramuri sportive din cele mai diverse: arte marțiale, fitness, judo, karate, kikckboxing, șah, skandenberg, skateboard, taekwon-do ITF și… majorete.

Sursă informații: Direcția Județeană de Sport Maramureș

România, bronz la Campionatul European, tineret, 2023 (Sursă: FRH. Credit: Marius Ionescu)

CITEȘTE ȘI:
Top Sport Maramureș 2023 | Handbalistele de la CSȘ 2 Baia Mare medaliate cu bronz european, pe locul I la sporturi olimpice

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.