Super Turneul Campionilor Tenis10 MPG, a treia ediție, a avut loc în București. ”Cunoscut drept cel mai competitiv turneu din calendarul Tenis10”, după cum este descris pe site-ul dedicat competițiilor de Tenis10. Evenimentul a reunit copiii clasați pe locurile 1-4 la Turneul Campionilor (București și Cluj-Napoca), respectiv pe locurile 1 și 2 la turneele Platinum (București, Craiova, Oradea, Constanța, Baia Mare, Tecuci, Buzău și Pitești).

Robert Marinca de la Clubul Sportiv Aerofit Baia Mare a câștigat locul I la Turneul Campionilor Tenis10 MPG de la Cluj-Napoca în decembrie 2023. Obținând astfel calificarea la Super Turneul Campionilor. Acolo unde a jucat finala mică și a ocupat locul 4.

”După un an de excepție, cu mai multe turnee câștigate și culminând cu locul I la Turneul Campionilor din Cluj-Napoca, Robert are toate șansele să devină un jucător de top la categoria lui de vârstă”, consideră reprezentanții clubului băimărean.

De la care aflăm că Robert are 10 ani și este elev la Școala Internațională din Baia Mare. Practică tenisul de doi ani și este antrenat de Nicolae Chirculescu. Spicuim din palmaresul anului 2023: locul 1 la Turneul Campionilor din Cluj-Napoca și la Cupa Sarah din Sighetu Marmației, locul 2 la Cupa Aerofit din Baia Mare, locul 3 la Cupa ”Tavi Ghirasin” din Baia Mare și la Cupa Aris din Zalău.

Următoarea competiție pentru Robert este Cupa Acetine din Cluj-Napoca, turneu FRT. Are loc în 27 ianuarie. (G.D.)

Sursă: Clubul Sportiv Aerofit

CITEȘTE ȘI:
Tenis de câmp | Robert Marinca, locul I la Turneul Campionilor

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.