Despre primele trei medalii cucerite de sportivii de la CS Știința-Dragonul Baia Mare la Campionatul Mondial de taekwon-do ITF din Finlanda vă povesteam dimineață. Revenim la ceas de seară cu alte trei medalii. În total, ”dragonii” băimăreni au câștigat până acum două medalii de aur și patru de argint.

În Tampere (Finlanda), în aceste zile are loc Campionatul Mondial de taekwon-do ITF. Din delegația României fac parte și șase reprezentanți ai CS Știința-Dragonul Baia Mare. Este vorba despre sportivii Cosmin Zetea, Dora Ivasuc, Rareș Ștețco, Erik Peter și Carolina Petky. Aceștia sunt însoțiți de antrenorul emerit Dan Goron.

Șase medalii au cucerit până la această oră sportivii de la CS Știința-Dragonul Baia Mare. Prima a fost medalia de argint câștigată de Carolina Petky la tehnici speciale, cu echipa de junioare 2 (13-15 ani). A urmat un alt argint, de data aceasta la individual, obținut de Erik Peter este vicecampion mondial la luptă, juniori 2. Dora Ivasuc, alături de echipa de senioare, a devenit campioană mondială la proba spargere de forță.

Ce a urmat?! Cosmin Zetea a devenit vicecampion mondial la spargere forță, cu echipa de seniori. Erik Peter a câștigat titlul de campion mondial la tehnici speciale, alături de echipa de juniori 2 (13-15 ani). Rareș Ștețco a urcat pe a doua treaptă a podiumului cu echipa de juniori 1 (16-18 ani) la tehnici speciale.

Competiția continuă până în 10 septembrie.

Sursă informații și foto: CS Dragonul Baia Mare

CITEȘTE ȘI:
Taekwon-do ITF | ”Dragonii” băimăreni, un titlu mondial și două medalii de argint

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.