A patra etapă din SuperLigă a adus băimărenilor de la CSM Știința a treia victorie, ”zimbrii” învingând azi pe propriul teren echipa Dinamo București la scorul 46-27.

În minutul 8, Maravunawasawasa deschide scorul dintr-o lovitură de pedeapsă: 3-0. Un singur minut le trebuie, însă, dinamoviștilor să egaleze, din dropgol, prin Baron. Mai mult, în minutul 16, oaspeții trec în avantaj grație loviturii de pedeapsă transformate de Williams: 3-6. Primul eseu al partidei vine în minutul 25, prin Popoaia. Uvertura băimărenilor transformă și scorul devine 10-6. Un al doilea eseu este reușit de ”zimbri” în minutul 35, prin Harțig, Maravunawasawasa transformă pentru 17-6. Finalul primei reprize aduce eseul cu numărul 3 pentru Baia Mare, prin Roșu, Maravunawasawasa ratează transformarea. 22-6, scor la pauză.

Actul secund începe cu un nou eseu semnat Roșu, Kisting ratează transformarea: 27-6. În minutul 46 este rândul dinamoviștilor să reușească și ei un eseu, prin Williams, transformat de Ispir: 27-13. Îl bifează și pe al doilea, în minutul 57, prin Matkava și transformat de Ispir, iar distanța dintre cele două adversare scade: 27-20. Replica băimărenilor vine după circa trei minute prin eseul lui Fakaosilea, transformat de Maravunawasawasa pentru 34-20, apoi prin eseul lui Kisting, transformat de Bucur în minutul 69 pentru 41-20. ”Zimbrii” nu se mulțumesc cu atât: Popoaia ”recidivează” în minutul 72, Bucur ratează transformarea, iar scorul devine 46-20. Pentru bucureșteni punctele următoare (și ultimele) vin dintr-un eseu de penalizare: 46-27, scor final. Victorie cu punct bonus ofensiv pentru CSM Știința.

În etapa viitoare (22 mai), băimărenii vor evolua în deplasare la Tomitanii Constanța.

Sursă informații și foto: Federația Română de Rugby

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.