Credeați că dacă au adus plaja la munte, în inima orașului, organizatorii Baia Mare Beach Handball Challenge nu ar fi în stare să ducă handbalul pe zăpadă? Ei bine, sunt în stare. Dovada: mâine, la Complex Montan Turist Șuior, începând cu ora 10.00, are loc prima ediție a Baia Mare Snow Handball Challenge.

Rețeta este clară: se ia dorul de beach handball și se alină cu snow handball; nisipul fierbinte se transformă – ca prin magie – în zăpadă pufoasă; dragostea pentru handbal și respectul pentru fair play rămân intacte; se adaugă chef de distracție și poftă de ceva nou.

”Sunt așteptați în număr cât mai mare spectatorii, suporterii, amatorii de show sportiv și de relaxare. Singura cerință obligatorie este distracția”, menționează organizatorii.

Competiția este adresată iubitorilor de handbal, fie ei amatori sau profesioniști, și are două categorii. Patru echipe participă la categoria feminină a Baia Mare Snow Handball Challenge, șase la categoria masculină. Regulamentul este identic cu cel de la beach handball.

Pagina evenimentului este disponibilă aici.

Sursă informații și foto: Baia Mare Beach Handball Challenge

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.