Patric Iluț (”The Flying Boy”) a început în forță sezonul de skateboarding. Băimăreanul a participat în Viena la două concursuri (street și bowl) în două zile. Și a câștigat două premii.

Primul a fost concursul ”Best Foot Forward”. Etapă a celui mai mare circuit european de skateboarding street, după cum precizează Bogdan Iluț – președinte ACS Extrem Rivulus Baia Mare. Etapa din Viena a avut loc în skatepark-ul ”Copa Beach” și a adunat la start 52 de sportivi din opt țări, Patric fiind singurul reprezentant al României. Băimăreanul a terminat competiția, care aduce puncte în clasamentul mondial, pe locul II la categoria sub 16 ani.

A urmat evenimentul ”Vienna Bowl Riders”. Concurs internațional de skateboarding bowl. Și această competiție aduce puncte mondiale. Au participat 62 de sportivi din 10 țări. Din nou Patric este singurul român la start. De data aceasta băimăreanul obține locul I la categoria sub 16 ani.

”Totul a fost superb. De la organizare până la atmosfera de concurs. Public de nota 10! Mă bucur enorm că am reușit să mă clasez așa de bine la ambele competiții și sper să continui tot așa sezonul acesta!”, a declarat ”The Flying Boy”.

Pentru Patric în această lună urmează două evenimente de rang mondial. În 14 mai, la Maribor, respectiv în 26-28 mai, la Budapesta.

Sursă informații, video și foto: Bogdan Iluț – președinte ACS Extrem Rivulus Baia Mare

CITEȘTE ȘI:
Povestea băimăreanului care la 8 ani a intrat în Cartea Recordurilor

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.