Șapte medalii au cucerit sportivii de la CSȘ Baia Sprie la Campionatul Național Școlar de schi fond. Competiție care a avut loc la Harghita Băi.

Pe locul I s-au clasat Delia Gherghel (junioare 2, 4 km clasic). Și ștafeta de junioare 2, formată din Delia Gherghel, Maria Toma și Ana Gherghel, a devenit campioană națională.

Argint a câștigat Maria Toma (junioare 2, 4 km clasic). La fel ca și ștafeta de juniori 2, alcătuită din Ștefan Gherghel, Iosif Bolboros și Cătălin Mureșan.

Pe a treia treaptă a podiumului au urcat Ana Gherghel (junioare 2, 5 km liber) și Ștefan Gherghel (juniori 3, 5 km liber și 4 km clasic). Și la ștafete s-a luat bronz. Este vorba despre ștafeta de junioare 2 (Daniela Chertițe, Timea Barnici și Andreea Dogaru) și cea de junioare 3 (Cristina Chertițe, Mara Borș și Karina Gyngyiligan).

Competiția de la Harghita Băi nu doar a îmbogățit palmaresul clubului din Maramureș. Dar a prilejuit și exerciții de admirație. ”Astăzi, la Harghita Băi, doamna care m-a îndrumat atâția ani în acest sport mi-a dat un exemplu demn de urmat, urcându-se pe schiuri și câștigând competiția de veterani! Sunt foarte mândră de ea și mă bucură nespus ambiția ei! Ea pentru mine nu este doar antrenoarea mea. Este și ca o mamă pentru mine. Dar, cel mai important, este prietena mea cea mai bună”, scrie pe contul de socializare Andreea Dogaru despre antrenoarea Linda Tamas.

Mai multe foto, aici.

Sursă informații și foto: CSȘ Baia Sprie, Facebook / Andreea Dogaru

CITEȘTE ȘI:
Schi alpin – Campionatul Național Școlar | 2 campioni și 2 vicecampioni pentru CSȘ Baia Sprie

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.