În aceste zile la sala de sport din Dănești s-au terminat de instalat și montat echipamentele de către membrii Asociației Asco Forall, voluntari, elevi, tineri și profesori.

”Sport în sat” este un proiect lansat cu scopul de a încuraja ”sportul, mișcarea, disciplina, încrederea și distracția atât în rândul copiilor dar și al adulților”, menționează cei de la Asociația Asco Forall.

În cadrul acestui proiect, mesele și paletele de ping pong, mingile și fileurile de volei, mingile de fotbal, mingile și coșurile de baschet, saltelele, corzile și toate celelalte nu doar că au fost instalate, dar au fost și încercate deja.

”Sala de sport din Dănești este acum dotată cu echipamente sportive moderne și eficiente, astfel încât activitățile sportive și orele de educație fizică să se desfășoare în cele mai bune condiții”, anunță reprezentanții Asociației Asco Forall. De acum, copiii din comuna Șișești sunt așteptați la diverse activități sportive.

Echipamentele au fost achiziționate în cadrul proiectului ”Sport în sat”, finanțat prin programul Start ONG, lansat de Kaufland Romania și implementat de Asociația Act for Tomorrow.

Mai multe detalii sunt disponibile aici.

Sursă informații și foto: Asociația Asco Forall

CITEȘTE ȘI:
Proiectul ”Sport în sat”, lansat în Dănești

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.