Comitetul Executiv al Federației Române de Fotbal a aprobat în unanimitate ca jocurile contând pentru promovarea în Liga 2 să se desfășoare la datele de 5 august și 9 august. În seria 5 a Ligii a treia, promovarea se va disputa între cele două reprezentante ale Maramureșului, ACS Fotbal Comuna Recea şi CS Minaur Baia Mare.

Conform tragerii la sorți din 19 iunie, meciul tur din dubla de baraj se va disputa în Baia Mare, urmând ca returul să aibă loc la Recea.

Prin decizia Comitetului de Urgenţă al Federației Române de Fotbal din 11 mai 2020, care a fost validată în cadrul şedinţei Comitetului Executiv din 27 mai 2020, s-a decis ca sezonul 2019-2020 al competiţiei Liga 3 să fie îngheţat, fără să se retrogradeze. În ceea ce priveşte promovarea, s-a stabilit că în Liga 2 promovează echipele clasate pe prima poziție în fiecare serie sau învingătoarele unui baraj în dublă manșă între locul 1 și locul 2 din fiecare serie, dacă diferența între primele două clasate este egală sau mai mică de 3 puncte.

CS Aerostar Bacău (seria 1) şi U Craiova 1948 SA (seria 4) au promovat, iar pentru stabilirea promovatelor din celelalte trei serii se vor disputa baraje în dublă manşă între ocupantele locurilor 1 şi 2. Echipele care vor participa la baraj sunt următoarele: Seria 2 – AFC Unirea 04 Slobozia şi Mostiştea Ulmu; Seria 3 – AFC Progresul 1944 Spartac şi CSM Slatina; Seria 5 – ACS Fotbal Comuna Recea şi CS Minaur Baia Mare.

Sursă informații și foto: Federația Română de Fotbal. Sursă foto: Pixabay.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.