Federația Română de Fotbal a lansat Academia Națională de Fotbal (ANF), care își propune să devină cel mai important furnizor de programe educaționale în sport din România. Prin educarea și profesionalizarea specialiștilor, scopul ANF este să contribuie la dezvoltarea organizațiilor sportive și a fotbalului românesc, arată site-ul frf.ro.

Prin Academia Națională de Fotbal și platforma de e-learning Academia by FRF, Federația Română de Fotbal își propune să livreze cursuri destinate atât sportivilor și specialiștilor care lucrează direct cu aceștia, cât și profesioniștilor din afara terenului de joc, care se ocupă de managementul sportiv, voluntariat sau alte operațiuni.

”Am primit cu bucurie două vești bune din țara voastră: deschiderea Academiei Naționale de Fotbal și lansarea platformei de e-learning Academia. Pe parcursul carierei mele, în special din postura de manager al clubului Arsenal, am constatat că educația este un aspect cheie în drumul spre succesul sportiv”, a arătat Arsene Wenger, fost antrenor al lui Arsenal, actual director de dezvoltare globală a fotbalului al FIFA.

”Din 2017 înființarea Școlii Portugheze de Fotbal a fost un moment cheie, care a contribuit la educarea a 4000 de cursanți prin peste 150 de cursuri. Felicit Federația Română de Fotbal pentru decizia strategică de a crea Academia Națională de Fotbal și sunt convins că acest pas va fi un factor cheie pentru dezvoltarea fotbalului românesc”, a transmis, la rândul său, Fernando Gomes, președintele Federației Portugheze de Fotbal.

Sursă informații: frf.ro. Foto: pixabay.com

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.