CSM Știința și Sport Club Municipal Timișoara se confruntă mâine pe Arena Zimbrilor în a doua etapă din Liga Națională de Rugby.

CSM Știința Baia Mare întâlnește mâine, pe propriul teren, Sport Club Municipal Timișoara în a doua etapă a Ligii Naționale de Rugby. Pentru ”zimbri” va fi primul meci din competiție, dat fiind că în prima etapă au stat. Timișorenii au evoluat acasă, în compania CSU Alba Iulia, și au bifat prima victorie din sezonul 2022. Scor 96-9. Primul lider al Grupei A este CS Universitatea Cluj, care s-a impus cu 133-6 în fața grupării CSM Bucovina Suceava. În Grupa B, Dinamo s-a instalat pe primul loc, după victoria cu 62-0 înregistrată în compania ieșenilor de la Politehnica.

Reamintim. Liga Națională de Rugby se joacă în 14 echipe împărțite în două grupe: SCM-USAMVB Timișoara, CSM Știința Baia Mare, CSU Alba Iulia, CSU Cluj, CSM Suceava, Știința Petroșani, RC Gura Humorului în Grupa A; CS Dinamo, CSA Steaua, Poli Iași, CS Năvodari, RC Grivița, RC Bârlad, CSM Galați în Grupa B.

Baia Mare și Timișoara se vor afla pentru a doua oară față în față în acest an. Asta pentru că în 2 aprilie și-au disputat în București trofeul Cupei României. Victoria a fost a timișorenilor, cu scorul de 22-15.

Meciul dintre CSM Știința Baia Mare și CS SCM USAMVB Timișoara se joacă mâine de la 13.30 și va fi transmisă de Rugby TV. (G.D.)

Sursă foto arhivă: Federația Română de Rugby

CITEȘTE ȘI:
Rugby – Liga Națională | Obiectivul ”zimbrilor” e același, indiferent de denumirea competiției: locul I

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.