Sursă foto: Federația Română de Rugby (credit - Dragoș Pășcăneanu)

Naționalele României și Italiei se întâlnesc la Parma, pe Stadio Lanfranchi, sâmbătă, 18 decembrie.

36 de jucători a selecționat Andy Robinson pentru meciul ”stejarilor” cu Emerging Italy. Printre ei, și un jucător de la CSM Știința Baia Mare. Este vorba despre Alexandru Mihai Mureșan. Mijlocașul la deschidere nu a făcut parte din delegația campioanei României în Africa de Sud. El a evoluat la Campionatul European Under 20 din Portugalia. Competiție la care ”stejăreii” s-au clasat pe locul 5.

”Perioada de iarnă este una în care jucătorii români nu au meciuri astfel, ne-am gândit că este important să ne antrenăm împreună, să avem un nou stagiu de pregătire și un meci pentru ca jucătorii să arate cât de mult au progresat. Lotul selecționat este un mixt de jucători care s-au aflat și în echipa care a pregătit meciul cu Tonga, sunt și jucători cu experiență care au fost accidentați și revin la echipă, dar și jucători tineri cu foarte mare potențial”, a declarat Andy Robinson, citat de site-ul Federației Române de Rugby.

Reunirea lotului național va avea loc duminică, 12 decembrie, la sediul Federației Române de Rugby. Stagiul de pregătire va avea loc la București.

Lotul României pentru partida cu Italia îl găsiți aici.

Sursă informații și foto: Federația Română de Rugby (credit foto – Dragoș Pășcăneanu), CSM Știința Baia Mare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.