Dacă în urmă cu o săptămână, în ultima etapă a turului Cupei României, campioana en-titre se impunea de o manieră clară, 40-10, în deplasarea de la Cluj, astăzi, în prima etapă a sezonului SuperLigii, cel puțin din punct de vedere al evoluției scorului, duelul dintre cele două formații, de pe Arena Zimbrilor din Baia Mare, s-a dovedit a fi mult mai echilibrat.

Până la pauză zimbrii au reușit să culce balonul în terenul de țintă al adversarilor de cinci ori prin cele două aripi Sikuea Taliuli (minutele 5, 20 și 35) și Mihai Lămboiu (minutul 25) și prin mijlocașul la grămadă Alexandru Țiglă (minutul 39), fundașul Paul Popoaia transformând trei din totalul eseurilor reușite. În ciuda unui efectiv redus, cu doar cinci jucători pe banca tehnică dintre care doar doi din pachetul de înaintare, studenții clujeni reușesc să dea o replică neașteptat de dârză, concretizată cu două eseuri semnate de flankerul Claudiu Curcă (minutul 30) și pilierul Cristian Murgoci (minutul 40), uvertura Ionuț Mazăre contribuind, la rândul său, cu o transformare, respectiv o lovitură de pedeapsă.

Scorul consemnat la pauză, 31-15, avea să sufere mici modificări până la final, singurele ajustări de pe tabela de marcaj survenind grație eseului semnat de Mihai Lămboiu (minutul 58) și loviturii de picior căzute izbutită de aceeași uvertură a oaspeților, Ionuț Mazăre. Scorul consemnat la finalul partidei 36-18, coroborat cu rezultatul 38-36 dintre CSA Steaua și Dinamo București, o propulsează încă din prima etapă a SuperLigii pe CSM Știința Baia Mare în fotoliul de lider.

În etapa viitoare, campioana en-titre primește replica rivalei Sport Club Municipal Timișoara.

Sursă informații și foto: Facebook / CSM Știința Baia Mare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.