Helarius Axas Kisting a venit la CSM Știința Baia Mare în martie 2019. La circa trei ani distanță, namibianul nu mai dorește să fie… ”zimbru”.

Născut în 13 ianuarie 1994 în Windboek (Namibia), Helarius Axas Kisting a început rugby-ul la Danie Jaubert Combined School. Club pentru care a jucat în perioada 2001-2010. În 2011 și 2012 a evoluat sub culorile Mariental High School. În 2013 trece la Windboek High Technical School. Un am mai târziu este promovat în echipa națională de rugby în 7 a Namibiei, pentru care evoluează în mai multe turnee internaționale și meciuri test. Din 2015 joacă Universitatea din Namibia. Anul 2018 îi aduce lui Helarius Kisting un contract cu clubul britanic R.F.C. Luctonians. În 27 martie 2019, uvertura Helarius Axas Kisting descindea în Baia Mare, la campioana României.

”În urma discuțiilor purtate pe marginea prelungii raporturilor contractuale, mijlocașul de sorginte namibiană nu a dorit să continue activitatea în nordul țării”, se arată în comunicatul postat de Alin Boțioc pe site-ul CSM Știința Baia Mare.

Mai multe detalii despre Helarius Axas Kisting, aici.

Sursă informații și foto: CSM Știința Baia Mare

CITEȘTE ȘI:
Rugby | Unul din cei mai longevivi jucători ai CSM Știința Baia Mare se retrage din activitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.