Semifinalele SuperLigii, ediția 2021, se joacă sâmbătă pe Arena Zimbrilor și în Ghencea. CSM Știința Baia Mare va lupta contra dinamoviștilor pentru o nouă finală.

Ocupantele locurilor 1 și 2 din SuperLigă, la capătul meciurilor tur-retur, Steaua București și CSM Știința Baia Mare, s-au calificat direct în semifinalele sezonului, obținând și dreptul de a juca pe propriul teren în această etapă competițională.

Celelalte patru echipe s-au confruntat în meciurile de baraj pentru calificarea în semifinale. Astfel, Dinamo (locul 3) a evoluat în compania Tomitanii Constanța (locul 6), victoria revenindu-le bucureștenilor cu 63-17. Dinamo se califică prin urmare în semifinale, acolo unde va întâlni CSM Știința Baia Mare. Gruparea din Timișoara (locul 4) și-a disputat cu Universitatea Cluj ”biletul” de acces în semifinale. Victoria a revenit timișorenilor cu 66-0. Așadar în a doua semifinală se vor afla față în față Steaua București și CS SCM Timișoara.

Prima semifinală, dintre CSM Știința Baia Mare și CS Dinamo se va juca sâmbătă, 9 octombrie, de la ora 11.00 pe Arena Zimbrilor. Meciul va fi transmis de TVR Cluj. A doua semifinală, CSA Steaua – CS SCM Timișoara, va începe la ora 12.00, tot sâmbătă. Se va juca pe Ghencea și va fi transmisă de TVR 1. (G.D.)

Sursă informații și foto arhivă: Federația Română de Rugby

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.