CSM Știința Baia Mare joacă azi în compania SCM Timișoara pentru titlul de campioană a României.

”Biletul” pentru finală a fost obținut fără emoții de băimăreni, care s-au impus cu 76-19 în fața lui Dinamo. Timișorenii au acces în ultimul act al SuperLigii după ce au învins la milimetru Steaua, 21-20.

”Din cele opt finale ale SuperLigii CEC Bank care au avut loc până acum, cinci s-au disputat între CSM Știința Baia Mare și SCM Timișoara; iar dacă băimărenii au fost prezenți în toate cele opt finale și s-au impus de trei ori, bănățenii au câștigat de fiecare dată când au jucat cu trofeul pe masă”, așa arată statistica oferită de Federația Română de Rugby.

”O să fie un meci foarte greu. Știu că în ultimii ani Baia Mare a avut multe probleme cu Timișoara, însă fiecare finală are istoria ei. Noi intrăm pe teren deciși să câștigăm, să facem un meci bun, să punem presiune pe adversar și să ieșim învingători”, a mărturisit Paul Popoaia (CSM Știința Baia Mare) pentru super-liga.ro.

”Avem o istorie cu Baia Mare, însă niciun meci nu e la fel. Mergem hotărâți să ne îndeplinim planul de joc, să facem un meci frumos și să câștigăm, pentru că asta ne dorim toți. Cei mai pragmatici o să aibă câștig de cauză, cei care o să gestioneze cel mai bine presiunea meciului, pentru că miza este mare”, a declarat Vlad Neculau (SCM Timișoara) pentru sursa citată.

Azi, pe stadionul Noua din Brașov, de la ora 15.30, se joacă finala SuperLigii între CSM Știința Baia Mare și SCM Timisoara. De la ora 10.00, este planificată finala mică, între Steaua și Dinamo. Meciurile se dispută fără spectatori și sunt transmise în direct de TVR 1.

Sursă informații și foto: super-liga.ro (credit foto:Paul Ursachi/Sport Pictures).

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.