Naționala de rugby a României va întâlni în luna iulie, în primul meci test World Rugby pe care îl va disputa în acest an, Scoția. Este pentru prima dată în ultimii 15 ani când ”stejarii” dispută un meci test împotriva unei echipe din Turneul celor 6 națiuni, ultima partidă având loc tot cu Scoția, în 2006. Cele două formații s-au întâlnit și în cadrul Cupelor Mondiale din 2007 și 2011.

Meciul va avea loc pe 10 iulie, la București, stadionul pe care se va disputa, precum și ora de începere a partidei urmând să fie stabilite zilele următoare.

Scoția ocupă locul 8 în clasamentul mondial, terminând ediția din acest an a Turneului celor 6 națiuni pe locul 4.

România se află pe locul 18 în ierarhia World Rugby și este în plină campanie de calificare la Cupa Mondială din Franța din 2023, aflându-se pe locul 2 în clasamentul Rugby Europe Championship.

România va mai disputa în luna iulie, pe 3, ultima partidă din turul ediției 2021 a Rugby Europe Championship, în cadrul căreia va întâlni învingătoarea dintre Belgia și Olanda și urmează a stabili și cel de al doilea meci test, programat pentru data de 17 iulie.

Sursa: FRR

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.