Semifinalele Ligii Naționale de rugby se vor disputa în 25 noiembrie, iar finalele se vor juca în 9 decembrie. Semifinalele Cupei României vor fi programate în 28 octombrie, finala urmând a avea loc în perioada martie – aprilie.

”Având în vederea participarea Romanian Wolves la ediția 2023 a Rugby Europe Super Cup, ceea ce se răsfrânge și asupra competițiilor interne, Colegiul Director al Federației Române de Rugby a aprobat câteva modificări legate de finalizarea celor două competiții de seniori din rugby-ul românesc, rugby XV”, se arată pe site-ul federației.

Astfel, în ceea ce privește Liga Națională de rugby, semifinalele locurilor 1-4 se vor disputa pe 25 noiembrie. Finala mare și finala mică vor avea loc în 9 decembrie.

În ceea ce privește Cupa României, cinci echipe și-au exprimat acordul de a participa în competiție. Trei dintre acestea merg direct în semifinale: Steaua București (câștigătoarea Cupei României, ediția 2022), SCM USV Timișoara (finalista Cupei României, ediția 2022) și CSM Știința Baia Mare (campioana națională en-titre).

Celelalte două, Dinamo Bucuresști și Rapid București, vor disputa o partidă de baraj pentru calificarea în semifinale. Meciul va avea loc în 21 octombrie.

În 28 octombrie se vor juca semifinalele, partidele urmând a fi stabilite prin tragere la sorți. ”Semifinala în care va fi implicată CSM Știința Baia Mare se va disputa în perioada martie-aprilie 2024”, precizează sursa citată. Finala Cupei României se va disputa în perioada martie – aprilie 2024.

Sursă informații: Federația Română de Rugby. Sursă foto: CSM Știința Baia Mare.

Sursă foto: Federația Română de Rugby. Credit: Theo Niculae.

CITEȘTE ȘI:
Rugby – Liga Națională | În 14 echipe se joacă sezonul 2023

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.