Sursă: FRR. Credit: Daniel Nechita

Naționala de rugby a României întâlnește Italia mâine, 19 august, în cel de-al treilea meci de pregătire din august. „Cred că, odată cu selecția pentru Cupa Mondială, în meciul cu Italia ar trebui să vedem o mai bună exprimare a jucătorilor, cu siguranță și ei au fost sub o presiune foarte mare pusă. Ca staff dorim să vedem la ei o altă atitudine, să reușim să luăm și să menținem mai mult posesia și să rămânem concentrați 80 de minute în teren”, a declarat Eugen Apjok, antrenorul României.

Din lotul Stejarilor pentru partida cu echipa componentă a Turneului celor 6 Națiuni fac parte și jucători de la CSM Știința Baia Mare. Ștefan Iancu, Mihai Mureșan și Jason Tomane sunt anunțați titulari.

Partida face parte din Summer Nations Series și are loc la San Benedetto del Tronto. Începe la ora 19:30. Va fi transmisă în direct pe Orange Sport 3.

Stejarii vor pleca în Franța în 3 septembrie pentru a participa la Cupa Mondială. Fac parte din Grupa B. Vor disputa primul meci în 9 septembrie, cu Irlanda, la Bordeaux. Vor urma partidele din 17 septembrie cu Africa de Sud (Bordeaux), 30 septembrie cu Scoția (Lille) și din 8 octombrie cu Tonga (Lille).

Sursă informații și foto: Federația Română de Rugby

CITEȘTE ȘI:
Rugby | Șase jucători de la CSM Știința Baia Mare, în lotul României pentru Cupa Mondială

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.