Naționala de rugby a României întâlnește mâine SUA în primul meci de pregătire din luna august. Patru jucători de la CSM Știința Baia Mare figurează în lot.

România va disputa trei partide test în campania de pregătire pentru Cupa Mondială din Franța. Stejarii vor întâlni SUA, Georgia și Italia. În urma acestor trei meciuri va fi stabilit lotul final de 33 de jucători care vor reprezenta România la competiția din Hexagon.

Prima partidă test se dispută mâine pe Stadionul Național de Rugby Arcul de Triumf, când România întâlnește SUA. Meciul începe la ora 20.00 și va fi transmis în direct pe Prima Sport 3. „Echipa vine după o perioadă foarte grea, dificilă, de încărcare, cu multă muncă, cu antrenamente fizice pe temperaturi foarte ridicate, obiectivul pentru meciul cu SUA este în primul rând să câștigăm această partidă, jucăm acasă, în fața suporterilor, este singurul meci pe care, din păcate, îl disputăm acasă”, spune Eugen Apjok.

În lotul cu care România va aborda partida de mâine, de la CSM Știința Baia Mare figurează printre titulari Sikuea Taliuli și Jason Tomane. Ștefan Iancu și Mihai Mureșan sunt rezerve.

La Cupa Mondială, Stejarii se află în Grupa B și vor disputa primul meci pe 9 septembrie cu Irlanda. În 17 septembrie vor întâlni Africa de Sud, campioana mondială en-titre. După care pe 30 septembrie vor juca cu Scoția și pe 8 octombrie cu Tonga.

Lotul României pentru meciul cu SUA, aici.

Sursă informații și foto: Federația Română de Rugby

CITEȘTE ȘI:
Rugby | Opt ”zimbri” în al doilea cantonament pentru Cupa Mondială

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.