CSM Știința Baia Mare primește mâine vizita timișorenilor. În etapa 9 de Ligă Națională. ”Zimbrii” au contrabalansat începutul nefericit de sezon cu trei victorii una după alta și se pregătesc să își ia mâine revanșa pentru înfrângerea din tur.

În a noua etapă din Liga Națională de rugby, CSM Știința Baia Mare joacă acasă cu SCM USV Timișoara. După un început nefast de sezon, cu trei înfrângeri consecutive, ”zimbrii” au continuat cu trei victorii una după alta. Cea mai recentă repurtată în etapa precedentă, în compania dinamoviștilor: 36-27. Cu 16 puncte, băimărenii sunt pe locul 4 în clasament. La două puncte distanță de ocupanta poziției 3, Dinamo.

Timișorenii vin acasă la campioană după 55-20 la Cluj-Napoca. 20 de puncte au strâns adversarii de mâine ai ”zimbrilor”, cu care sunt pe locul 2 în grupă. La trei puncte în spatele liderului Steaua.

În tur, la Timișoara, CSM Știința a pierdut cu 14-22.

Meciul dintre CSM Știința Baia Mare și SCM USV Timișoara se dispută mâine, de la ora 11.00, pe Arena Zimbrilor. Este transmis de Rugby TV. În celălalt joc al grupei, Dinamo și Steaua se întâlnesc azi, de la ora 20.00. Partidă transmisă de Prima Sport 2. (G.D.)

Sursă foto: Federația Română  de Rugby (credit: Răzvan Păsărică/SportPictures.eu)

CITEȘTE ȘI:
Rugby – Liga națională | ”Zimbrii”, învingători cu Dinamo

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.