Aflată într-un proces de întinerire a lotului, CSM Știința Baia Mare a reușit transferul unui jucător de 22 de ani, Alexandru Harasim.

Născut în 3 martie 2000 la Pașcani, a început să joace rugby la CS Rugby Club Pașcani. În urmă cu opt ani, cel ce poate juca atât ca uvertură, fundaș sau aripă a pășit pentru prima oară în nordul țării la CSS 2 Baia Mare. A urmat pasul spre eșalonul de elită al rugby-ului românesc, cu evoluții la CS Universitatea Cluj (2019-2022). Pe plan intern a reușit să obțină șapte titluri de campion național la rugby 15 și unul de vicecampion național la rugby 10, toate cu CSS 2 Baia Mare. Pe plan extern Alexandru Harasim a bifat o serie de prezențe la naționala de rugby a României. Cu naționala Under 17 a fost prezent în Lituania la Campionatul European de rugby 7, iar cu cea U20 la două ediții a Campionatului European (ambele găzduite de Portugalia).

Pariul conducerii cu acest jucător poate fi unul câștigător în condițiile în care Pașcaniul a dat campioanei României jucători talentați, cu personalitate, precum Constantin Pristaviță, Florian Roșu, Paul Popoaia, Ovidiu Cojocaru sau Adrian Costinel Jipa.

Sursă informații și foto: CSM Știința Baia Mare

CITEȘTE ȘI: Rugby – Liga Națională | Beka Bitsadze revine la CSM Știința

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.