În a treia etapă din Liga Națională de rugby, ”zimbrii” au reușit cinci eseuri față de unul singur al clujenilor și așa s-a scris povestea primei victorii pentru Baia Mare, întâiului eșec pentru Cluj.

Universitatea Cluj, din postura de lider al grupei, cu două victorii în tot atâtea meciuri disputate în Liga Națională de rugby, a suferit azi prima înfrângere din sezon. Administrată de campioana en-titre, CSM Știința Baia Mare. Scor final, 35-13. La pauză, 21-13.

”Zimbrii” atacă, clujenii deschid scorul. Prin Ovidiu Melniciuc, care transformă o penalitate: 3-0 pentru Universitatea. În minutul 18, clujenii reușesc primul (și singurul) eseu. Dragoș Damian culcă balonul în terenul de țintă, iar Melniciuc transformă: 10-0. Băimărenii reușesc primele puncte abia în minutul 30: eseu Kefentse Mahlo, Mihai Mureșan transformă. Scorul este 10-7. Trei minute mai târziu, Clujul mărește avantajul grație penalității lui Melniciuc: 13-7. Eseu Sione Fakaosilea, transformă Mureșan și campioana trece în avantaj: 13-14. Până la pauză, un nou eseu semnat Fakaosilea, același Mureșan transformă. Scor la pauză: 13-21.

Repriza a doua începe cum s-a terminat: cu eseu pentru Baia Mare. De data aceasta reușit de Ovidiu Cojocaru. Transformă Mureșan. Scor, 13-28. Băimărenii reușesc un nou eseu prin Kefentse Mahlo, transformat de Mureșan: 13-35. Scor final. Și așa se scrie povestea primei victorii din Liga Națională de rugby pentru Baia Mare, întâiului eșec pentru Cluj.

Sursă informații și foto: Federația Română de Rugby

CITEȘTE ȘI:
Rugby – Liga Națională | Campionii, în deplasare la liderul grupei

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.