A patra victorie consecutivă a celor de la CSM Știința Baia Mare a venit azi. Un succes cu punct bonus ofensiv care duce echipa campioană pe locul 3 în clasament.

Cu 40-10 (19-10) s-a impus azi CSM Știința Baia Mare în fața celor de la SCM USV Timișoara. În joc disputat pe Arena Zimbrilor și contând pentru a IX-a etapă din Liga Națională de rugby. Șase eseuri, dintre care cinci transformate, au adus punctele gazdelor. Replica timișorenilor a constat într-un eseu transformat și o lovitură de pedeapsă. Levan Papidze de la CSM Știința a fost desemnat omul meciului.

Succesul ”zimbrilor”, repurtat cu punct bonus ofensiv, produce rocada în clasament: CSM Știința urcă pe locul 3, cu 21 de puncte. La un singur punct în urma echipei Dinamo. Timișorenii cad pe locul 4, cu 20 de puncte. Steaua rămâne lider cu 24 de puncte.

În ultima etapă din grupe, băimărenii vor evolua acasă în 3 iunie, de la 13.30, împotriva clujenilor. Celălalt meci din Grupa 1 este Timișoara vs Steaua, programat tot în 3 iunie, de la 11.00.

Sursă foto: FRR

CITEȘTE ȘI:
Rugby – Liga Națională | ”Zimbrii”, pregătiți de victorie

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.