În 3 aprilie începe Cupa României, ediția 2021. CSM Știința Baia Mare, deținătoarea trofeului, este una dintre cele cinci echipe înscrise în competiție.

În ediția 2021 din Cupa României s-au înscris cinci echipe: CSM Știința Baia Mare, CSA Steaua, SCM Timișoara, CS Dinamo și Universitatea Cluj.

În prima fază se va juca în două grupe regionale, baza de calcul în cadrul fiecărei grupe fiind clasamentul ediției de SuperLiga CEC Bank 2019/2020.
Grupa A: CSM Știința Baia Mare, SCM Timișoara, CSU Cluj-Napoca;
Grupa B: CSA Steaua București, CS Dinamo București.

Cupa României va avea loc între 3 aprilie și 21 august. Turul se va derula în aprilie, returul este programat în august. Semifinalele se vor disputa în 28 august, iar finala în 27 noiembrie, anunță Federația Română de Rugby.

Meciurile din tur: etapa 1 – 3 aprilie, etapa 2 – 10 aprilie, etapa 3 – 17 aprilie;
Meciurile din retur: etapa 4 – 7 august, etapa 5 – 14 august, etapa 6 – 21 august.

Prima etapă, de pe 3 aprilie, programează meciul SCM Timișoara – U Cluj, care se va disputa de la ora 11.00, pe Stadionul ”Gheorghe Rășcanu” din Timișoara.

Deținătoarea Cupei României este CSM Știința Baia Mare, echipă care a învins în finala ce a avut loc în luna noiembrie, pe Stadionul Olimpia din București, pe CSA Steaua cu 35-19.

Sursă informații și foto: Federația Română de Rugby

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.