În 10 septembrie începe Rugby Europe Super Cup. Selecționata Lupii României are primul meci acasă. Contra Tel Aviv Heat. Șase componenți ai CSM Știința Baia Mare fac parte din lotul convocat.

Selecționata Romanian Wolves se reunește pe 4 septembrie în vederea participării la Rugby Europe Super Cup. Competiția intercluburi, ajunsă la a doua ediție, are startul în 10 septembrie. Primele șase runde se vor disputa până în 30 octombrie. Faza finală va avea loc în 3 și 4 decembrie (semifinalele), respectiv 17 și 18 decembrie (finalele).

Conferința de Vest din care fac parte Lupii României, mai este formată din RC Batumi și Black Lion (ambele din Georgia) și Tel Aviv Heat (Israel). Primul meci al Lupilor va fi în 10 septembrie, pe Stadionul Național de Rugby Arcul de Triumf, cu Tel Aviv Heat. „Avem primul meci acasă și dorim să facem un joc bun, să avem un rezultat bun în fața suporterilor noștri astfel că am selectat o echipă puternică care să reprezinte România și care are oportunitatea de a juca în aceste meciuri grele. Suntem aici ca să jucăm, să dăm ce avem mai bun”, a declarat Sosene Anesi, antrenorul principal al Romanian Wolves, pentru site-ul Federației Române de Rugby.

Staff-ul tehnic a selecționat un lot de 30 de sportivi, 16 înaintași și 14 jucători de treisferturi. Toți din campionatul intern. De la CSM Știința Baia Mare au fost convocați Ștefan Iancu, Florian Roșu, Mihai Mureșan, Sikuea Taliauli, Jason Tomane și Paul Popoaia.

Romanian Wolves au avut un prim stagiu de pregătire la începutul lunii iunie, la Snagov, în cadrul căruia au fost văzuți 68 de jucători.

Mai multe detalii, aici.

Sursă informații și foto: Federația Română de Rugby

CITEȘTE ȘI:
Rugby | 13 ”zimbri” convocați la selecționata Romanian Wolves

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.