Romanian Wolves a câștigat și cel de-al treilea meci din grupele Rugby Europe Super Cup, cu Brussels Devils, 60-5 (32-0). ”Lupii” termină astfel pe primul loc în grupa B și se califică în semifinalele competiției, unde o vor întâlni pe Tel Aviv Heat, echipă clasată pe locul secund în grupa A.

Romanian Wolves a început în forță meciul, cu un eseu al lui Mihai Lămboiu, în minutul 3. Devils a încercat să mute jocul în 22-ul ”lupilor”, însă nu a reușit să creeze niciun moment mai periculos. Cei care punctează sunt tot ”lupii”, prin Jason Tomane, care pătrunde spectaculos până în terenul de țintă, iar Popoaia transformă pentru 12-0, în minutul 10. ”Lupii” mențin presiunea determinându-i pe cei de la Devils să greșească și măresc ecartul, 15-0, apoi 18-0, după loviturile de pedeapsă transformate de Popoaia. În minutul 22, Devils rămâne în 14 jucători după ce Hugues Bastin este eliminat temporar pentru un placaj înalt. Imediat ”lupii” marchează din nou eseu, Mihai Lămboiu fiind de neoprit spre terenul de țintă. Popoaia transformă și se face 25-0. Scorul ia proporții după o nouă acțiune în care chiar Popoaia marchează, își transformă eseul: 32-0.

Repriza a doua începe cu un nou eseu al ”lupilor”, de această dată Taliauli Sikuea fiind cel care marchează, iar Popoaia transformă pentru 39-0. ”Lupii” domină în totalitate jocul și măresc ecartul după ce și Alexandru Alexe își trece numele pe lista marcatorilor de eseu. Popoaia transformă pentru 46-0. Devils forțează marcarea primelor puncte, însă în zadar. Lupii se apără foarte bine și reușesc să marcheze un nou eseu, prin Alexandru Harasim, care face o cursă spectaculoasă. Iar Popoaia transformă, 53-0. Sikuea Taliauli reușește dubla în acest meci, ducând scorul la 58-0, Popoaia rotunjind la 60-0. În ultimele minute de joc, Devils pune primele puncte pe tabelă, Brandon Faddar concretizând efortul pachetului de înaintare. 60-5 scor final.

Sursă informații: FRR. Sursa foto: FRR/ Etienne Michaelis

CITEȘTE ȘI: Rugby – Liga Națională | Meci anulat și victorie la masa…

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.