Naționala de rugby a României a învins în această seară, în ultimul meci din ediția 2021 a Rugby Europe Championship, Țările de Jos cu 56–15 (28-10). Meciul face parte din campania de calificare la Cupa Mondială 2023, ”stejarii” aflându-se în acest moment pe locul 2 în clasamentul competiției, la egalitate de puncte cu Potugalia, având însă avantajul victoriei directe. Primele două echipe din clasament, edițiile 2021 și 2022, cumulat, obțin calificarea directă la competiția din Franța, în timp ce echipa clasată pe locul 3 merge în recalificări.

”Stejarii” au evoluat în acest meci în noul tricou de joc care poartă pe el chimirul înnobilat cu elemente ale cultului solar. Modelul a fost realizat de designerul Ioana Corduneanu, creatoarea comunității Semne Cusute.

Desfășurat pe Stadionul Național de Rugby ”Arcul de Triumf” din București, fără spectatori, meciul a fost dominat de ”stejari„, care au reușit opt eseuri față de două ale jucătorilor din Țările de Jos.

Săptămâna viitoare, pe 20 noiembrie, în ultimul meci al lunii noiembrie, o partidă test World Rugby, România va întâlni Tonga, pe Stadionul Național ”Arcul de Triumf”, de la ora 17:30 (partidă transmisă de TVR1).

Sursă informații și foto: FRR

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.