Foto (c) Daniel Nechita

Patru jucători din reprezentativa României figurează în XV-le ideal al ultimei etape din Rugby Europe Championship, anunță Federația Română de Rugby. Printre aceștia, și un component al CSM Știința Baia Mare.

În ultima etapă din ediția 2022 a Rugby Europe Championship, România a jucat în deplasare cu Țările de Jos. ”Stejarii” au a câștigat cu 38-12. Cu această victorie cu bonus ofensiv, România termină pe locul 3 în clasamentul cumulat edițiile 2021 și 2022 ale competiției. Merge astfel la turneul de recalificare la Cupa Mondială din 2023. Georgia și Spania, ocupantele primelor două locuri, au obținut biletul direct pentru competiția din Franța.

Patru jucători ai României figurează în echipa ideală a acestei ultime etape. Doi în pachetul de înaintare. Este vorba despre Ovidiu Cojocaru de la CSM Știința Baia Mare. ”Nu doar datorită eseului marcat, ci și impactului pe care l-a avut de fiecare dată în zona de contact”, se arată în postarea de pe Rugby România. Tot la capitolul înaintare a fost selectat Adrian Moțoc (Stade Aurillac). Pe linia de treisferturi au fost nominalizați la uvertură Daniel Plai (CSA Steaua) și la centri Hinckley Vaovasa (CSA Steaua).

O analiză a acestui sezon de Rugby Europe Championship pentru România, aici.

Sursă informații: Federația Română de Rugby. Foto Țările de Jos – România: Facebook / Ovidiu Cojocaru, credit Daniel Nechita. Sursă foto echipa ideală: Rugby Europe.

CITEȘTE ȘI:
TOPURI 2021 | Ovidiu Cojocaru, cel mai bun jucător de la CSM Știința Baia Mare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.