Naționala României întâlnește Belgia mâine, 11 februarie. În cea de-a doua etapă a Rugby Europe Championship. Șase jucători de la CSM Știința Baia Mare figurează în lotul României: trei titulari, trei rezerve.

”Stejarii” au învins Polonia cu punct bonus ofensiv, scor 67-27 (38-10). Așa a început sezonul 2023 de Rugby Europe Championship pentru naționala antrenată de ”zimbrul” Eugen Apjok. Mâine, în a doua partidă, mânii se confruntă cu Belgia. ”Obiectivul este să arătăm că suntem România, să ne arătăm punctele forte, să creștem nivelul pentru că toată lumea știe că obiectivul este Cupa Mondială și trebuie să luăm fiecare meci ca atare și să creștem toți ca o echipă”, a declaratpentru site-ul Federației Române de Rugby Adrian Moțoc, căpitanul ”Stejarilor”.

Alexandru Alexe, Paul Popoaia și Mihai Lămboiu sunt jucătorii de la CSM Știința Baia Mare care figurează titulari în echipa României. Florian Roșu, Alexandru Țiglă și Jason Tomane sunt rezerve.

Partida are loc pe Stadionul ”Nelson Mandela” din Bruxelles, de la ora 19:30 (ora României). Meciul poate fi urmărit în direct pe Rugby Europe Tv, după crearea unui cont gratuit de acces pe platforma Rugby Europe.eu.

Mai multe detalii, aici.

Sursă informații și foto: Federația Română de Rugby

CITEȘTE ȘI:
Rugby Europe Championship | Sezon început cu victorie și punct bonus

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.