După două victorii, naționala de rugby a României întâlnește în deplasare Portugalia duminică, 19 februarie. În ultimul meci din Grupa B a Rugby Europe Championship. „Toată lumea este conștientă că este partida cea mai dificilă, am avut o săptămână foarte bună de pregătire, eu sper ca băieții să înțeleagă ce vrem de la acest meci și sperăm să facem o bucurie mare tuturor și să jucăm semifinala acasă”, a declarat Eugen Apjok, antrenorul României.

România are două victorii la activ: 67-27 cu Polonia și 56-5 cu Belgia. ”Toți știm importanța meciului cu Portugalia: dacă câștigăm jucăm semifinala acasă, dacă pierdem jucăm în deplasare și acest lucru se simte și pe teren. Tratăm acest meci ca o finală”, a declarat pentru site-ul Federației Române de Rugby Adrian Moțoc, căpitanul României.

Legitimați la CSM Știința Baia Mare, Florian Roșu, Alexandru Țiglă, Jason Tomane și Paul Popoaia sunt titulari pentru meciul contra Portugaliei.

Partida are loc de la ora 17:00 (ora României) pe Estadio do Restelo. Poate fi urmărită în direct pe Rugby Europe Tv, după crearea unui cont gratuit de acces pe platforma RugbyEurope.eu.

Lotul României, aici.

Sursă informații și foto: Federația Română de Rugby

CITEȘTE ȘI:
Rugby Europe Championship | ”Stejarii”, victorie cu opt eseuri în Belgia

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.