Sursă foto: Federația Română de Rugby (credit - Dragoș Pășcăneanu)

CSM Știința Baia Mare va întâlni în sferturile Cupei României un adversar pe care l-a ”spulberat” în Liga Națională: RC Gura Humorului. Meciul se dispută în 14 octombrie.

În luna octombrie va avea loc o nouă ediție a Cupei României la rugby. Opt echipe s-au înscris. Azi, la sediul Federației Române de Rugby, s-au stabilit prin tragere la sorți meciurile din sferturile de finală. Primele confruntări din Cupa României se vor derula în 14 octombrie. Atunci când CSM Știința Baia Mare va întâlni RC Gura Humorului. Cele două echipe s-au întâlnit în acest an în grupa A din Liga Națională. Victoria a fost a ”zimbrilor”, scor 114-0 la Gura Humorului. În acest moment, băimărenii sunt liderii play-off-ului, în timp ce RC Gura Humorului este pe locul 8 în ierarhia play-out.

Semifinalele se vor juca în 19 octombrie. Finala Cupei României va avea loc în 26 octombrie pe Stadionul Național Arcul de Triumf.

Cupa României, ediția 2022

Sferturi de finală
Meciul 1: CS Dinamo – RC Bârlad
Meciul 2: CSM Știința Baia Mare – RC Gura Humorului
Meciul 3: CSA Steaua – CSU Cluj
Meciul 4: CSU Alba Iulia – SCM USV Timișoara

Semifinale
Câștigătoare meci 4 – câștigătoare meci 1
Câștigătoare meci 3 – câștigătoare meci 2

Deținătoarea Cupei României este SCM USV Timișoara, echipă care a învins-o în finala ediției 2021 pe CSM Știința Baia Mare cu 22-15, în luna aprilie a acestui an.

Sursă informații și foto: Federația Română de Rugby (credit foto – Dragoș Pășcăneanu)

CITEȘTE ȘI:
Rugby – Liga Națională | Victorie cu 17 eseuri pentru ”zimbri”

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.