Din postura de campioni naționali, băimărenii de la CSM Știința pornesc mâine în lupta pentru câștigarea Cupei României. Primii lor adversari sunt studenții clujeni. Meciul se dispută pe Arena Zimbrilor, însă fără spectatori.

Cele șase echipe din primul eșalon valoric au fost împărțite pe două grupe. Într-una din grupe se regăsesc SCM Timișoara, Universitatea Cluj și CSM Știința Baia Mare – campioana en-titre. Cealaltă grupă le are în componență pe Dinamo București, Tomitanii Constanța și Steaua București – deținătoarea trofeului Cupa României.

În prima grupă, CSM Știința Baia Mare și Universitatea Cluj vor deschide seria partidelor cu o confruntare pe Arena Zimbrilor, mâine, de la ora 15:00. Cele două adversare de mâine abordează partida cu moral diferit: CSM Știința tocmai a câștigat un nou titlu de campioană națională, în timp ce clujenii încearcă să își refacă moralul după ce – deși au terminat sezonul regulat din campionatul recent încheiat pe locul 4 – s-au clasat în final pe ultimul loc.

Și în precedenta ediție de Cupa României cele două echipe s-au aflat în aceeași grupă. Atunci, băimărenii s-au impus la Cluj-Napoca cu 43-17, partida retur dând câștig de cauză tot ”zimbrilor”, de data aceasta, însă, prin neprezentarea echipei de pe malurile Someșului.

Grupa a doua a Cupei României va debuta cu partida din Complexul Sportiv Ghencea dintre Steaua București și Tomitanii Constanța. Partida va fi transmisă în direct de la TVR 1, mâine, începând cu ora 12.00.

Meciurile se vor disputa fără spectatori.

Sursă informații și foto: Federația Română de Rugby

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.