Mâine, 27 august, de la ora 17.00, CSM Știința Baia Mare va întâlni Dinamo București pe Arena Zimbrilor. Joc contând pentru semifinalele Cupei României.

În ediția 2021 din Cupa României s-au înscris cinci echipe, împărțite în două grupe regionale în prima fază: CSM Știința Baia Mare, SCM Timișoara și Universitatea Cluj în Grupa A, respectiv Steaua și Dinamo în Grupa B. În această fază, ”zimbrii” băimăreni au bifat următoarele rezultate: 40-10 și 10-18 cu Timișoara, 40-10 și 5-0 (neprezentare) cu Cluj. Dinamo a pierdut cu 20-38 și 0-5 (neprezentare) partidele cu Steaua.

CSM Știința Baia Mare și CS Dinamo București se vor afla mâine față în față pe Arena Zimbrilor, în joc contând pentru semifinalele Cupei României. Meciul începe la ora 17.00 și va fi televizat de TVR Cluj. Condițiile de acces pentru spectatori le găsiți aici.

Cele două adversare s-au întâlnit în acest sezon și în etapa 4 din SuperLigă. Meciul s-a jucat în 15 mai, victoria fiind a băimărenilor, cu 46-27. Jocul s-a disputat tot pe Arena Zimbrilor.

În cealaltă semifinală a Cupei României se vor confrunta CSA Steaua București și CS SCM Timișoara pe stadionul Ghencea, sâmbătă, 28 august, de la ora 12.00. Meci televizat de TVR.

Deținătoarea Cupei României este CSM Știința, echipă care a învins în ediția precedentă CSA Steaua în finală pe Stadionul Olimpia din București cu 35-19. Șase trofee de Cupa României are în palmares echipa băimăreană. (G.D.)

Sursă foto: Federația Română de Rugby

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.