Pentru CSM Știința Baia Mare începe mâine sezonul 2021 al competițiilor interne, o dată cu meciul în compania rivalei de tradiție, SCM Timișoara.

În a doua etapă din Cupa României, prima competiție din din rugby-ul intern în sezonul 2021, sâmbătă, 10 aprilie, sunt programate meciurile CSM Știința Baia Mare – SCM Timișoara (Arena Zimbrilor, ora 11.00) în Grupa A, CSA Steaua București – CS Dinamo București (Stadionul Ghencea, ora 11.30) în Grupa B.

Întâlnirea de pe Arena Zimbrilor este practic reeditarea finalei din ediția trecută a SuperLigii CEC Bank. Campioana en-titre și deținătoarea trofeului, CSM Știința Baia Mare, a stat în etapa inaugurală a Cupei României, în timp ce bănățenii și-au trecut în cont victoria în detrimentul Universității Cluj, scor 52-15.

În ediția 2021 din Cupa României s-au înscris cinci echipe, după cum informează Federația Română de Rugby: CSM Știința Baia Mare, CSA Steaua, SCM Timișoara, CS Dinamo și Universitatea Cluj.

În prima fază se joacă în două grupe regionale. În Grupa A figurează CSM Știința Baia Mare, SCM Timișoara și CSU Cluj-Napoca, iar Grupa B este formată din CSA Steaua București și CS Dinamo București.

Turul competiției este programat în aprilie, returul în august. Semifinalele se vor disputa în 28 august, iar finala în 27 noiembrie, anunță Federația Română de Rugby.

Sursă informații și foto: Federația Română de Rugby

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.