România A întâlnește mâine, 21 ianuarie, Italia A. Meciul are loc la Viadana, pe stadionul Luigi Zaffanella. Meciul de pregătire vine după un cantonament de aproape două săptămâni efectuat în București, sub ”bagheta” antrenorului Eugen Apjok.

Fiind un meci de pregătire, staff-ul tehnic îi va folosi pe toți cei 26 de sportivi care au făcut deplasarea. Din lotul României A fac parte și componenți ai CSM Știința Baia Mare: Florian Roșu, Ștefan Iancu, Alexandru Țiglă, Paul Popoaia – titulari, respectiv Alexandru Alexe, Mihai Mureșan, Mihai Lămboiu – rezerve.

Jucătorii au ajuns ieri în Italia, iar astăzi au efectuat antrenamentul căpitanului. „Sperăm să facem un meci bun care să ne dea încredere mai multă pentru noul sezon al Rugby Europe Championship. Dorim să începem cu trei victorii în grupă, urmând să întâlnim acasă Polonia și în deplasare, Belgia și Portugalia”, a declarat căpitanul Dragoș Ser.

Prima competiție internațională în acest an pentru Stejari este Rugby Europe Championship. România – alături de Portugalia, Polonia și Belgia – face parte din Grupa B. În Grupa A se află Georgia, Spania, Țările de Jos și Germania. Stejarii au primul meci în 4 februarie, cu Polonia, la București.

Meciul de pregătire dintre Italia A și România A începe la ora 15:00, ora României, și poate fi urmărit live pe canalul de Youtube al Federației Române de Rugby.

Mai multe detalii, aici.

Sursă informații și foto: Federația Română de Rugby (credit foto: Marian-Valentin Burlacu)

CITEȘTE ȘI:
Rugby | Naționala s-a reunit azi sub comanda lui Eugen Apjok

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.