CSM Știința Baia Mare se desparte de doi dintre jucătorii săi, pilierul Domițian Mureșan (27 de ani) și talonerul Adrian Mădălin Țală (24 de ani). Contractele au fost reziliate pe cale amiabilă.

Domițian Mureșan este unul dintre jucătorii proveniți din propria pepinieră a CSM Știința. Născut pe data de 1 august 1995, a jucat doar pentru echipele de juniori de la CSM, cu excepția unui singur sezon, când a fost împrumutat la echipa Under 19 ani a Metrorexului, din capitală. Sub culorile CSM Știința Baia Mare, Domițian s-a încununat cu 5 titluri de campion național, plus 3 de vicecampion național. A câștigat o finală de Cupa României, fiind finalist în alte patru ediții. În CV-ul lui figurează și 2 trofee ale Cupei Regelui. Pe plan extern a bifat două prezențe în Challenge Cup, ediția 2015.

În iulie 2018, CSM Știința Baia Mare reușea înregimentarea talonerului Adrian Mădălin Țală. Din 2016 până în vara lui 2018 a jucat pentru  CS Tomitanii Constanța. După o suită de convocări la naționalele Under 16, 18 și 20, a venit și prima convocare la România A, în iunie 2018, cu formația britanică England Counties. Pentru Adrian Mădălin Țală, perioada petrecută în familia ”zimbrilor” băimăreni a fost una prolifică, el adunând 4 titluri de campion național, o Cupă a României și un loc 2, plus un loc 3 în Cupa Regelui.

Sursă informații și foto: CSM Știința Baia Mare

CITEȘTE ȘI: Taekwon-do | 110 copii + 110 părinți au concurat la Cupa…

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.